Скандал в Нова. Замесиха Виктор Николаев и екранната му партньорка Мира Иванова в

...
Скандал в Нова. Замесиха Виктор Николаев и екранната му партньорка Мира Иванова в
Коментари Харесай

Скандал! В какво забъркаха Виктор Николаев

Скандал в Нова. Замесиха Виктор Николаев и екранната му партньорка Мира Иванова в машинация с подправена реклама. Чрез нелегитимни уеб сайтове, които имитират този на малкия екран, се продават препарати против високо кръвно налягане и такива за възстановяване на зрението.

„ В изявленията, които в никакъв случай не сме провеждали, се споделя за известни лекари, които хвалят свойствата на тези артикули, като даже убеждават потребителите да спрат актуалната си терапия, с цел да я заменят с тях “, споделя Николаев в ефир.
-->
„ Препаратът, за който наша зрителка ни написа, е с искания, че лекува хипертония. А невероятните му свойства разкрива кардиохирургът проф. Димитър Николов в ефира на " Здравей, България ". На страницата ни обаче, нашата зрителка не съумяла да открие нито текста от линк, на който попаднала в обществените мрежи, нито видео към него. Защото всичко написано в него, е неистина. Това е реплика нацяло изявление, каквото не се е предписание. Вижда се, че уеб страницата е с някакъв чудноват адрес - това не е уеб страницата на Нова, само че в случай че човек не бъде задоволително деликатен, може да се заблуди “.

„ Да, употребявали са ни имената за крем за лице, хапчета за намаляване. В този случай позволявам, че човек няма да почине от този козметичен артикул, само че когато става дума за хора с кардиологични проблеми, е друго “, добавя Мира Иванова.

Във подправените уеб сайтове се злоупотребява с имената и на няколко лекари, включитилено Александър Симидчиев, както и са употребявани стоп фрагменти на от реални гостувания на експерти в „ Здравей, България ”. Дизайнът и графичните детайли още веднъж имитират уеб страницата на малкия екран, само че тематиката и надписите са сменени. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР